A szavazás lezárult.

Wine&U

Íme hát a mi három pillérünk és egy kis magyarázat hozzá, hogy mit is takar a Wine&U név:
 
Borok szívből  - Csillogószemű – jó értelemben vett – kicsit őrült borászok, gyönyörű, egyedi tételek sztorikkal és saját élményekkel.
 
Közel 80 különleges, kis pincészettől érkezett tétellel várjuk a vendégeinket. Mindegyiket egyessével, magunk válogattuk, minden pincészetet meglátogattuk. Megnéztük a földet, a tőkéket, a hordót és ami a legfontosabb, beszélgettünk a borászokkal is. Az elméletünk, hogy az a bor lehet csak tökéletes, amiről a borász csillogó szemmel mesél nekünk J Egy pohár bor, az nem sok, de ha mellé tesszük a történetét, a származását, az embert, családot, aki készíti, akkor élményt kapunk. Az a célunk, hogy azt az élményt hozzuk el a Bárba, amit mi is a látogatások alkalmával a borászoktól kaptunk. Önkéntesen azt a küldetést választottuk, hogy megmutassuk az embereknek, milyen csodás, különleges, egyedi borok születnek Magyarországon és - hamarosan már -  a határainkon túl. Rendszeresen szervezett borkóstolóinkon személyesen is találkozhatsz a borászokkal, hallhatod a történeteiket, zárhatod szívedbe őket – ahogy mi is tettük.
 
Rólad szól – Mindegy mi van a fejedben, az tökéletes, te csak légy Önmagad ( a többit segítünk elengedni és/vagy megfejlődni :) )

Csak lazán – Dobd fel a lábad a sámlira, érezd magad otthon! Nekünk te vagy a fontos, neked köszönhetjük az álmunk megvalósulását.

Ha érdekel a teljes sztorink itt olvasható:
https://www.facebook.com/pg/Wineandu1/about

 

Nyitvatartás: 
Jelenleg nyitva!
kedd - szerda:
16:00-24:00
csütörtök - szombat:
16:00-02:00
Szolgáltatások: 
akadálymentes
Bottle service
kártyás fizetés
kutyabarát
LMBT barát
terasz

Web fields