A szavazás lezárult.

Vicky Barcelona

A Gozsdu udvar egyik legfiatalabb, de talán legragyogóbb ékköve, a Vicky Barcelona a belváros legpezsgőbb, legforróbb hangulatú spanyol tapas bárja, kéz a kézben kishúgával, a Jardin Cocktail Barral, minden nap élőzenével, este 10-től kubai és kolumbiai DJ-kkel, ínycsiklandó, igazi spanyol tapasokkal és hajnalig tartó fergeteges reggaeton/r'n'b/hip-hop partikkal. Hangulatát a fa, a vörös posztók, a sejtelmes fények, a vintage bútorok, az ajtók a mennyezeten és a kézzel festett csempe-képek adják, az extra elégedettséget pedig a figyelmes, felkészült és vidám személyzet fogja szolgáltatni.

Signature koktéljaink saját nagyszerű és kreatív bártendereinken kívül, João Marquesnek (Portugalia, Tips & Tricks Cocktails) és Ariel Leizgoldnak (Tel Aviv) köszönhetőek, különleges ízvilágukat, kinézetüket több földrész ízlésének összehangolásával alkották meg.

Konyhánk chefje egyenesen Alicantéból érkezett, hogy itthon is bemutathassa otthonának finom ízeit, ehhez segítségül a Vicky Barcelona eredeti spanyol alapanyagokkal, húsokkal és sajtokkal támogatja keze munkáját.

Éttermünk vacsora alatt, észrevétlenül áll át az éjszakai 'szexi' üzemmódra, a fények fokozatos csökkentésével és a hangerő óvatos növelésével, mellyel átrepítünk a partihangulatba, hogy minden meglegyen egy helyen, amit estére terveztél.

Nyitvatartás: 
Jelenleg nyitva!
hétfő - szerda:
17:00-04:00
csütörtök - péntek:
17:00-05:00
szombat - vasárnap:
12:00-05:00
Szolgáltatások: 
Bottle service
kártyás fizetés
Koktélbár
koncertek
DJ
kutyabarát
LMBT barát
élőzene
Éjszakai kaja
nem dohányzó
terasz

Web fields