A szavazás lezárult.

Made Inn

A 2005-ben alapított Made Inn sorozatot azzal a céllal hoztuk létre, hogy rendszeresen szerepeltessük a techno és house hangzás legnevesebb hazai és külföldi előadóit. Havonta jelentkező partysorozatunk rövidesen nagyszabású rendezvénnyé nőtte ki magát, mely vidéken és a fővárosban egyaránt megalapozta hírnevét és mára állandosult vendégkörrel rendelkezik. A Made Inn partiknak többek között olyan nívós klubok adtak otthon eddig mint az A38, Akvarium, Cinema Hall, Merlin, a Cha-cha-Cha, a Privé és néhai Mono Klub és olyan fesztiválok mint a Balaton Sound vagy a Sziget.

Meghívott vendégeink rendre a hazai underground DJ-k elitjéből kerülnek ki, ugyanakkor folyamatosan igyekszünk felkarolni a legújabb tehetségeket is, és emellett vendégül látjuk a nemzetközi szcéna legnagyobb úttőrőit és klasszikusait is; megteremtve ezzel egy olyan családias de mégis emelkedett légkört, mely nemzetközi szinten igyekszik prezentálni vendégeink számára a minőségi elektronikus zene iránt érzett elhivatottságunkat.

Eddig A Made Inn vendégei voltak: Rhadoo, Cassy, Nina Kraviz, Martin Buttrich, Guy Gerber, Audiofly, Matthias Tanzmann, M.A.N.D.Y., Nick Curly, Lee Burridge, Matthew Dekay, Robag Wruhme, Livio & Roby, Masomenos, Anthony Collins, Shonky, Nastia, Johnny D, Terry Francis, Noidoi, Bill Patrick ...

Web